ensl

Sponzorji 2017

http://bicycle.kendatire.com/

KENDA je eden največjih svetovnih proizvajalcev plaščev. Podjetje proizvaja plašče za avtomobile, motorje in vse sorte drugih področij, nas pa seveda zanima njihova ponudba kolesarskih plaščev. V svetu kolesarstva je KENDA zelo priznan proizvajalec, ki ponuja odlične artikle, ki jih bodo v letošnjih sezoni predstavljali na tekmah serije SloEnduro. Več o Kenda plaščih.

Cube

Kolesa nemškega proizvajalca CUBE, dobro poznana predvsem v Evropi, pa tudi drugod po svetu. Kolesa CUBE se ponašajo z odlično kvaliteto in zelo konkurenčnimi cenami. Veljajo kot ena najboljših izbir za nakup. Na področju Slovenije jih med drugimi uspešno zastopa trgovina Energija, iz Domžal, ki je v sezoni 2017 prevzela sponzorstvo znamke koles Cube.

V enduro svetu so zelo močno podprti s svojo lastno tekmovalno ekipo Cube Action Team

Kolesarska oblačila, čelade in zaščitna oprema O’Neal.O’Neal je eden večjih ponudnikov zaščitne opreme in oblačil za gorske kolesarje in motokrosiste na trgu. Odlikujejo jih super dizajn, odlična kvaliteta in predvsem zelo dostopne cene.
http://www.energijabikes.com Trgovina in servis koles Energija iz Domžal na slovenski kolesarski sceni pomeni več kot le kolesarsko trgovino. Z istoimenskim kolesarskim mtb klubom pod imenom “Energijateam” so zaorali marsikatero pot gorsko kolesarskemu športu v Sloveniji. Med drugim je bil Jaka Tancik, ki je soustanovitelj podjetja skupaj z bratom Mitjem, pobudnik serije SloEnduro, nato pa jo v prvih štirih sezonah tudi uspešno vodil. Ker je nekako treba zaslužiti tudi za preživetje, je bila najbolj logična poteza teh kolesarskih navdušencev, otvoritev trgovine in servisav Domžalah. Tam jih najdete še danes:  Energijabikes
http://www.ixs-sportsdivision.com iXS je eden vodilnih proizvajalcev na področju zaščitne opreme. V njihovi ponudbi boste našli vse za zaščito kolesarjev, bogata pa je tudi njihova ponudba kolesarskih oblačil. Na področju Slovenije jih zastopa podjetje Keindl Sport.
http://www.mtb.si Največji slovenski gorsko kolesarski medij, spletna stran mtb.si, je medijski partner serije SloEnduro.