ensl

Sponzorji – predstavitve

http://bicycle.kendatire.com/

KENDA je eden največjih svetovnih proizvajalcev plaščev. Podjetje proizvaja plašče za avtomobile, motorje in vse sorte drugih področij, nas pa seveda zanima njihova ponudba kolesarskih plaščev. V svetu kolesarstva je KENDA zelo priznan proizvajalec, ki ponuja odlične artikle, ki jih predstavljajo tudi na tekmah serije SloEnduro. Več o Kenda plaščih.

Kolesarska oblačila, čelade in zaščitna oprema O’Neal. O’Neal je eden večjih ponudnikov zaščitne opreme in oblačil za gorske kolesarje in motokrosiste na trgu. Odlikujejo jih super dizajn, odlična kvaliteta in predvsem zelo dostopne cene.
http://www.energijabikes.com Trgovina in servis koles Energija iz Domžal na slovenski kolesarski sceni pomeni več kot le kolesarsko trgovino. Z istoimenskim kolesarskim mtb klubom pod imenom “Energijateam” so zaorali marsikatero pot gorsko kolesarskemu športu v Sloveniji. Med drugim je bil Jaka Tancik, ki je soustanovitelj podjetja skupaj z bratom Mitjem, pobudnik serije SloEnduro, nato pa jo v prvih štirih sezonah tudi uspešno vodil. Ker je nekako treba zaslužiti tudi za preživetje, je bila najbolj logična poteza teh kolesarskih navdušencev otvoritev trgovine in servisa v Domžalah. Tam jih najdete še danes: Energijabikes
http://www.mtb.si Največji slovenski gorsko kolesarski medij, spletna stran mtb.si, je medijski partner serije SloEnduro.