Na žalost nam tudi letos vreme ne gre na roke tako, da smo se skupaj z gostitelji Hišo Mladih in Kamplc teamom odločili, da napovedano turo za to soboto v Ajdovščini žal odpovemo. Vreme ne kaže niti približno dobro, če pa se vseeno nepričakovano spremeni, pa bo v dopoldanskih urah še vedno ogromno časa za kolesarjenje. Trase, ki smo jih vozili na tekmi so čiste in udeleženci se lahko v lastni režiji podajo na krog ali dva, če bi vreme to dopuščalo. V vsakem primeru pa organizirana tura žal odpade.

To pa še ne pomeni, da tudi druženja ne bo, saj nas ob 18.00 čaka razglasitev letošnjih najboljših v SloEnduru. Podelili bomo priznanja najboljšim trem po kategorijah, ter najboljšim petim v skupni razvrstitvi. Razglasili bomo tudi najboljše tri ekipe, dva SuperRajderja, O’Nealovega novinca leta, zmagovalca Kenda SuperEtap in še kaj… Seveda se bomo zahvalili tudi vsem organizatorjem, sponzorjem, ter vsem posameznikom in ekipam, ki so sodelovali pri izvedbi letošnje serije.

Pred samo podelitvijo pa bo predvidoma ob 16.00 potekal sestanek organizatorjev za sezono 2018. Na sestanek so z namenom čim boljše konstruktivnosti sicer vabljeni le predstavniki organizatorjev in tesneje sodelujoči v SloEnduru (kot npr. timing služba, video ekipa…), a kljub temu se lahko vsi zainteresirani javite na email racing@sloenduro.com in prijavite svojo udeležbo, mi pa vam to potrdimo in pošljemo okvirno gradivo sestanka. Čas za prijavo udeležbe je do sobote zjutraj, do 9.00.

Se vidimo v soboto v Ajdovščini

 

JakaT