V soboto 25. novembra se vračamo v Hišo mladih v Ajdovščini, kjer bomo podelili priznanja najboljšim v minuli sezoni serij SloEnduro in SloEnduro 4Fun.

Na prireditvi, ki se bo začela ob 18. uri, bomo na stopničke zopet postavili po tri najboljše v končni razvrstitvi vsake kategorije ter peterico v absolutni razvrstitvi SloEndura.

Kot vedno bomo razglasili tudi najboljše tri ekipe sezone, dva letošnja SuperRajderja, ki sta prišla v cilj prav vseh hitrostnih preizkušenj sezone, pa O’Nealovega novinca sezone, ki je v svoji prvi sezoni zbral največ točk, ter zmagovalca v seštevku Kendinih SuperEtap pri moških in ženskah.

Čisto na koncu pa razkrijemo, kdo letos osvoji prestižni naziv najboljše prireditve sezone. Naslov brani Cerkno, ki pa je imelo tudi letos ostro konkurenco iz štirih držav.

Ob tej priložnosti se tudi zahvalimo vsem sodelavcem, pokroviteljem, prirediteljem … in vsem drugim, brez katerih ne bi uspešno pripeljali do konca še ene sezone.

Prej na kolo, če bo le šlo

V dopoldanskem času nas Hiša mladih in Kamplc Racing Team vabita na kolesarsko turo.

Predvidoma od 15. do 16. ure pa bo potekal posvet na temo sezone 2018.

Natančen spored objavimo v tednu pred dogodkom, ko se bomo na osnovi vremenske napovedi tudi odločili o turi.

Pridi za vikend

V Hiši mladih je tudi hostel, idealna rešitev za podaljšanje super dneva v super vikend in uživanje na norih wajduskih stezicah še v nedeljo po podelitvi. Rezerviraj na www.hostel-ajdovscina.si

Jakob na kitari

V letih zaključne prireditve je šla zabava v razne smeri … ne bomo o podrobnostih. Tokrat se bomo po zaključku uradnega dela družili ob glasbi Jakoba Kobala. Jakoba Koga?

Oh, saj ga poznaš: