Ta konec tedna ajdovska preizkušnja s 1000 višinci, ki pa bo tudi zadnja v tej sezoni.

Drage in spoštovani, danes, v četrtek 24. septembra, je zadnji dan za prijave na Kamplc enduro 2020, ki nas čaka v nedeljo. Še enkrat bomo brez nekaterih najhitrejših, saj se termin pokriva s svetovno serijo EWS v Italiji, a ob vseh prestavitvah na jesenske termine ni šlo drugače.

Pa to še zdaleč ne pomeni manj napetega dirkanja, po izkušnjah prej narobe!

Nekaj zadnjih informacij

Urnik so zaradi zmanjševanja možnosti okužb s koronavirusom malenkost spremenili – v soboto ne bo mogoče prevzeti štartnih številk, za manj gneče pa prijavno službo v nedeljo odprejo pol ure prej in jo zaprejo uro pozneje, torej lahko številke dvignete od 7. ure do 9.30. Tako bo sobotni trening seveda potekal brez štartnih številk.

Traso in Kendino SuperEtapo objavimo jutri! V soboto bo proga odprta za trening po urniku.

Tudi vremenska napoved, ki je bila za konec tedna bolj črna, se je popravila. V soboto naj bi bilo še nekaj malega dežja, v nedeljo pa bo lepše.

Razpis Kamplc endura

Seznam prijavljenih

Odpoved Endura Grozni

Hkrati vas žal obveščamo, da bo to tudi zadnja letošnja dirka serije SloEnduro. Zaradi epidemiološke situacije in omejitev za potovanje na Hrvaško smo z BBK Grožnjan, prireditelji dirke Enduro Grozni v Grožnjanu, sklenili, da odpovemo zadnjo dirko v koledarju.

Kot smo že objavili, letos ne bomo razglasili prvakov serije.