Kot smo že pisali pred tem, bomo v letošnji sezoni podelili nekaj priznanj in nagrad tudi tistim, ki včasih niso najhitrejši. Ena od takšnih nagrad bo tako imenovana nagrada za iXS SuperRajderje. Nagrado bo podprl naš sponzor, proizvajalec zaščitne opreme iXS, kar pa ste verjetno razbrali že z naslova.

Kdo bo postal iXS SuperRajder?

Tokrat bi radi nagradili in čestitali vsem tistim, ki bodo s svojo prisotnostjo vztrajali skozi celotno sezono. Zmaga na tekmi je vsekakor čast, a nepopustljivost skozi celotno sezono je tista, ki jo moramo nedvomno nagraditi. Zato bodo “iXS SuperRajderji” postali vsi tisti, ki bodo nastopili in prišli v cilj prav na vseh tekmah serije SloEnduro in 4Fun v sezoni 2015. Naloga vsekakor ni lahka zato se nam je zdelo, da je ta pozornost še toliko bolj pomembna.

Po vsaki tekmi bomo sproti vodili seznam tistih, ki bodo še v igri za to priznanje, le-tega pa bomo seveda izročili na končni podelitvi sezone vsem SuperRajderjem.

iXS SuperRajder + SuperSrečnež

Omenjena priznanja bodo prejeli prav vsi, ki jim bo uspelo dokončati vse tekme sezone 2015, a nekdo od teh super rajderjev bo s podelitve odšel še posebej zadovoljen. Organizatorji so se namreč odločili sodelovati v tej nagradi in skupaj bodo enemu od tekmovalcev podelili brezplačne štartnine na vseh tekmah SloEndura v sezoni 2016. Tako bomo na končni podelitvi izmed vseh SuperRajderjev izžrebali nekoga, ki bo prejel “VIP” karto za SloEnduro 2016, ki ga bo brezplačno pripeljala do vseh tekem sezone.

Torej, pohod po nagrado se začne že čez slabih 14 dni, ko je na sporedu prva letošnja tekma, Enduro 3 Camini, v Trstu.

Se vidimo!

Spletna stran spoznorja: iXS 

JakaT