Poseben naziv “iXS SuperRajder” bodo letos prejeli tisti tekmovalci, ki bodo nastopili in prišli v cilj na vseh 11 tekmah v serijah SloEnduro in 4Fun. S pomočjo našega sponzorja iXS jim bomo na koncu sezone čestitali, jim podelili nazive in nekaj praktičnih nagrad. Najpomembnejša pa bo nagrada, ki jo za ta naziv podeljujejo vsi organizatorji skupaj. Eden od  SuperRajderjev bo na končni podelitvi izžreban in bo prejel brezplačne štartnine na vseh dirkah v okvirju SloEndura v sezoni 2016.

Na prvih petih tekmah je v seriji SloEnduro letos nastopilo kar 315 različnih tekmovalcev. A le osem jih je bilo z nami na vseh tekmah. Po tekmi v Dobrnih, ko smo zadnjič delali analizo, jih je izpadlo pet, med njimi z odstopom na zadnji dirki na Krvavcu tudi Tadej Razpet, ki je bil pred tem izmed vseh najvišje uvrščen na lestvici SloEndura.

Tako je sedaj na čelu SuperRajderjev (kar sicer niti ni pomembno, ker ne igra nobene vloge) Nejc Huth, ki nastopa za domžalsko Energijateam.com. Sledijo pa mu Grega Žvan (MBK SportR.si), pa Jaka Tancik, ki prav tako kot Nejc vozi za Energijateam.com. Nejc Černilogar (KK Črn Trn) tudi še naprej vztraja, tako kot tudi Hočevar Boris in Grega Nagode (oba KD Rajd Funsports). Organizator tekme v Kamniku, Miha Spruk (Calcit Bike Team) je prav tako še naprej v igri, ne predaja pa se niti Domen Perc (KD Rajd Funsports).

Do konca sezone je ostalo še šest tekem. Osip v prvem delu sezone je bil ogromen, a v igri je ostalo osem najbolj trmastih, ki se ne bodo kar tako predali.  Naslednja postaja je Enduro Soča, ki jih čaka že konec tega meseca.

 

 

JakaT / Energija bikes